raport

Big Momma’s House 2 – Acasa la Coana Mare 2

Big Momma’s House 2 – Acasa la Coana Mare 2


De data aceastaPremium Rush film online, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proportii nationale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos “vierme informatic” cu ajutorul caruia niste persoane rauvoitoare vor sa aiba acces la secrete guvernamentale.

Pentru Madagascar 3: Fugariti prin Europa agentul Turner, singura cale de a-si duce la bun sfarsit misiunea este aceeaThe Odd Life of Timothy Green de a se infiltra in casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) si a sotiei acestuia Leah (interpretata de Emily Procter), ca dadaca a copiiilor lor– Andrew, Carrie si Molly. Inca o data, Turner trebuie sa intre in pielea alter ego-ului sau, Hattie Mae Pierce, poreclita Coana Mare.

Sarcina lui Turner in calitate de dadaca nu este deloc usoara, intrucat trebuie sa gestioneze programul incarcat al celor trei copii ai familiei Fuller, sa efectueze numeroasele sarcini menajere si, in acelasi timp, sa adune informatii in secret despreBail Enforcers “viermele informatic” creat de Tom.

Prin prezenta sa, Coana Mare ii ajuta pe membrii disfunctionalei familiiOne in the Chamber Fuller sa-si refaca relatiile de familie perturbate si, in acelasi timp, acestTo Rome with Love subtitrat in Romana lucru il face sa-si vada cu alti ochi membrii propriei familii, printre care fiul sau vitreg Trent (interpretat de Jascha WashingtonResident Evil: Retribution subtitrat) si sotiaTo Rome with Love subtitrat in Romana sa Sherrie (interpretata de Nia Long).

De asemenea, Malcolm invata cum sa mentina echilibrul intre munca sa si responsabilitatile familiale. Desigur, a trebuit sa poarte rochii inflorate si sani falsi pentru a ajunge la aceste concluzii, dar ce conteaza?

Cautare dupa:

Big Momma’s House 2New York Minute – Într-un suflet -film online – Acasa la Coana Mare 2

raport

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + twenty =