raport

Sfarsitul lumii 2012 – Film online gratis subtitrat in romana

Sfarsitul lumii 2012

2012 (2009) – FilmeFilme torrent onlineFilme torrent gratis subtitrate in romana
Categorie: ACŢIUNE, DRAMĂ, SCIENCE – FICTION (SF), THRILLER

Sinopsis: Sfarsitul lumii 2012 – Film online gratis subtitrat in romana
Un scriitor de romane SF află ceea ce guvernul Statelor Unite ştie de câţiva ani de zile: că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor colosale explozii solare, lucru prevestit de calendarul mayaş, care considera că lumea se va sfârşi în anul 2012. PentruThe Twilight Saga: Eclipse online subtitrat scriitor şi familia lui începe o cursă pe viaţă şi pe moartePremium Rush film online pentru a ajunge pe una din navele construite de guvern, singura şansă de supravieţuire într-o lume în pragul colapsului.

Scurta descriere: Sfarsitul lumii 2012

Ne aflam in anul 2012. Jackson CurtisSnowpiercer 2013 este un tata divortatEnough Said – Am spus destul 2013, a carui fosta sotie s-a mutat impreuna cu cei 2Machine Gun Preacher (2011) – Film online gratis copii ai lor la noul ei iubit. Angajat ca sofer de limuzina, dar aspirand la o cariera de scriitor, acesta isi ia copiii intr-un week-end pentru o mini-excursie la parcul National Yellowstone. Aici cei 3Filme torrent descopera ca mai multe sectiuni ale parcului sunt inchise de catre armata si oameni de stiinta ai guvernului. Dupa ce il intalneste pe Charlie, un angajat la radio, care crede ca toate aceste semne indica o catastrofa majora ce va duce la sfarsitul lumii, Jackson devine suspicios. PamantulClash of the Titans – online subtitrat incepe sa aiba fisuri ingrijoratoare in zona Los Angeles-ului,iar catastrofele naturale progreseaza mai repede decat ar fi anticipat cineva. Jackson se intoarce in L.A. pentru a o salva pe fosta sotie si pe iubitul acestuia, inainte ca Los Angeles-ul sa se scufunde in Oceanul Pacific. In timp ce milioane de oameni mor peste tot in lume din cauza cutremurelor ce pareau sa nu se mai opreasca, Jackson se intoarce iar la parcul Yellowstone, unde il cauta si il gaseste pe Charlie, tipul care i-a spus ca sfarsitul e aproape pentru a afla mai multe raspunsuri. Profetia care spunea ca sfarsitul lumii va fi pe 21 decembrie 2012, data ce marcheaza sfarsitul calendarului mayas se dovedeste pana la urma a fi adevarata, iar Jackson incearca tot posibilul sa-si salveze familia si sa asigure ca umanitatea nu va fi complet stearsa de pe fata pamantului.

sfarsitul lumii, documentar, online, nostradamus, 2012, profetii, film, Documentar online Sfarsitul Lumii : Nostradamus : 2012

raport

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × one =